För dig som

Arkitekt

Här finner du som arkitekt mer information om vilka produkter vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig och svara på just dina frågor.

För dig som

Arkitekt

Att få vara en del i nyskapandet av inspirerande miljöer tycker vi är väldigt intressant och otroligt givande. Vår styrka är att vi har ett stort lager av ett nog utvalt sortiment. Vi har även ett stort beställningssortiment av specialkakel och klinker samt modulanpassade plattor. Niklas Oleby, vår arkitekt- och projektansvarige, har lång erfarenhet av pool och simhalls konstruktioner och hjälper er och ger er den information ni behöver.

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker så erbjuder vi ett stort urval. Niklas Oleby, vår arkitekt- och projektansvarig, guidar dig fram till rätt produkt på rätt plats och med korrekt undermaterial. Kontakta honom för att boka möte eller beställa prover. Niklas har lång erfarenhet av branschen och hjälper er med alla den tekniska supporten som ni behöver.

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger er gärna tips och råd.

Arkitekt

Boka möte/Support

För att beställa provplattor måste du logga in nedan. Tjänsten är endast avsedd för professionellt bruk. Privatpersoner hänvisas till butiken. Klicka här för att beställa inloggningsuppgifter.


Niklas Oleby
0735-19 00 86
niklas.oleby@gkhero.se