För dig som

Arkitekt

Här finner du som arkitekt den information du behöver.

För dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker har vi skapat en egen portal för att underlätta ditt arbete. Kontakta Nicklas, vår säljansvarige på området, för personlig inloggning till portalen.

Information till dig som

Arkitekt

I portalen kan du få mer information angående de plattor som är intressanta för just ditt projekt. Här beställer du prover, laddar ner teknisk information och miljödokument på ett enkel och smidigt sätt. Har du frågor eller önskar teknisk support så är du alltid välkommen att kontakta Nicklas direkt.

Sedan vår start 2007 har vi levererat flera tusen kvadratmeter kakel & klinker till olika projekt. Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger gärna tips och råd.

Logga in i

Portalen

För att beställa provplattor måste du logga in nedan. Tjänsten är endast avsedd för professionellt bruk. Privatpersoner hänvisas till närmaste återförsäljare. Klicka här för att beställa inloggningsuppgifter.


Nicklas Larsen
031-79 79 823
nicklas@goteborgskakelhus.se