Låt dig

Inspireras med oss

Inredning är något som många av oss har ett stort intresse av och lägger ner både mycket tid och pengar på. Inredningsintresset har även spridit sig till badrummet och badrumsinredning och materialval får allt mer uppmärksamhet och omtanke. Vi inreder efter tycke, smak och påverkas av de senaste trenderna och vad som är inne just nu.

HITTA

INSPIRATION

Vi vill ge dig kakel- och klinkerinspiration för att underlätta de olika valen till just ditt projekt. Ett tips är att börja med att samla in bilder på till exempel badrumsinredning som du tycker om. Det gör det sedan enklare när du kommer till butiken för att titta på olika alternativ. Det finns otroligt mycket att välja bland nuförtiden och det är därför bra att kunna visa personalen vilken stil du gillar så att de kan komma med tips och goda råd.

Slider 1
Slider 2
Slider 3
Slider 4

Håll koll på

KAKELTRENDER

Kakel och klinker är inte något man byter ut var och vartannat år på grund av det senaste modet men det finns trender även här som i all annan inredning. De trender som vi ser nu är terazzoklinker/salt & peppar med svarta matta detaljer, retro-romantisk stil med känsla från en svunnen tid, minimalistisk stil med mjuka pasteller. Det viktigaste när man väljer kakel och klinker är dock att man tänker långsiktigt och ställer sig frågan – kommer jag att trivas med den här stilen även om 5-10 år? Är svaret på den frågan ja, så är det bara att köra. Om man vill ta ut svängarna lite i valen av badrumsinredning så rekommenderar vi att man gör det när det gäller möbler, blandare och badrumstillbehör. Dessa kan man relativt enkelt och uppdatera och byta ut efter hand.

Vill du ha tips och råd när det kommer till val av kakel och klinker, boka ett möte med oss för privat konsultation.

Everest
Portland
Marmi
Stone mood